Tömäjärven leirikeskus

Tömäniementie 38, 13500 Hämeenlinna

Tömäjärven leirikeskus Tömäjärven rannalla olevassa leirikeskuksessa pidetään erityisesti lasten ja nuorten leirejä. Mökeissä on majoitustilaa 35 hengelle. Lisäksi Pomolasta löytyy huoneita ohjaajille. Päärakennuksessa on ruokala/luokkatila, keittiö, wc ja varastotilaa. Saunalla on tilava takkahuone. Leirikeskuksessa on myös tunnelmallinen leirikirkko.
Leirikeskus on lähinnä seurakunnan omassa käytössä, mutta sitä voi kysellä muihinkin tilaisuuksiin. WC on vain päärakennuksessa.Leirikeskuksen portit ovat suljettuna silloin, kun siellä ei ole leiriä.
Ajo-ohje: Tiiriöntieltä lähdetään Parolasta tullessa oikealle Parolantielle, josta käännytään Vuorentaantielle vasemmalle eli Vanhaa Härkätietä Renkoon päin noin 7km.

Sitten käännytään vihdoin oikealle viitan kohdalta, jossa lukee ”Leiri, srk Hattula”. Huomioi, että alueella on asutusta ja 30km/h nopeusrajoitus. Risteyksestä on matkaa noin 1km, kunnes saavut keltaisen päärakennuksen eteen.

Huom! Ethän käänny vielä risteyksestä, jossa kyltissä lukee ”Tömäjärvi”.