Säännöllisesti kokoontuvia ryhmien omia sivuja löydät tästä.

Hattulan seurakunnassa voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta ja uskonelämän kysymyksistä tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa.

Alla on luettelo seurakunnassa säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä.

Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät kesä/syksy 2018

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu Pappilanniementie 9:ssä maanantaisin klo 12‒14, kesällä 25.6. ja 30.7.2018 sekä syksyllä joka viikko 3.9. alkaen. Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45.

Keskiaikainen kelloyhtye harjoittelee perjantaisin klo 15 Hattulan kirkossa 3.8.2018 alkaen.

Hattulan Kirkkolaulajien harjoitukset perjantaisin klo 16 Hattulan kirkossa 3.8.2018 alkaen.

Pyhän Ristin kuoron harjoitukset 30.8. alkaen torstaisin klo 19‒21 Kotikirkossa (Teollisuustie 6), paitsi 18.10. ja 25.10. Hattulan kirkossa.

Eloisat -laulukerho torstaisin klo 13 Punojanportissa 6.9.2018 alkaen.

Nuorten kehitysvammaisten aikuisten kerho Huiliksella maanantaisin kello 17 syyskuusta alkaen.

Aikuisten raamattupiiri 5.9.2018 alkaen joka toinen keskiviikko kello 18.00‒19.30 Puuhiksella (Parolantie 37).

Katinalan lähetyspiirin, Lepaan ystäväpiirin ja Valteen-Salimäen diakoniapiirin kokoontumisista (kukin piiri noin kerran kuussa) ilmoitetaan erikseen.

Uskonkysymysten pohdintaryhmään voi ilmoittautua sen ensimmäiseen kokoontumiseen 25.9.2018 asti.  Sen jälkeen ryhmä on suljettu, luottamuksellinen keskusteluryhmä.

Syksyllä toimintansa aloittaviin perhe- ja päiväkerhoihin ilmoittautuminen tapahtui keväällä.  Vapaita paikkoja voi tiedustella vastaavalta lastenohjaajalta 13.8. jälkeen.

Nuoret:

Nuorisotila Huilis (Jaakonkuja 5) avoinna syyskuusta alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14‒18.

MiniHuilis 4‒6 -luokkalaisille syyskuusta alkaen keskiviikkoisin klo 14‒17.

Isoskoulutuksesta ja Palveluoperaatio Saappaan toiminnasta ilmoitetaan erikseen.