Virtuosi di Kuhmon konsertti

Virtuosi di Kuhmon konsertti, ohjelmassa Egon Kornauth: Jousisekstetto ja W.A. Mozart: Grande Sestetto Concertante. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10 e.

Virtuosi di Kuhmon konsertti. Kirkkoon on vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Konsertin järjestävät yhteistyössä Hattulan seurakunta ja Hauhon musiikkijuhlat.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.