Yhteislauluilta ja kahvit Inkerin työn hyväksi

Pyhän Ristin kirkko

Lauletaan yhdessä Jaakko Ansaharjun säestyksellä. Inkerin työn ystävät järjestävät kahvitarjoilun.

Yhteislaulutilaisuudessa urkuja soittaa Jaakko Ansaharju. Laulutilaisuuden jälkeen tarjotaan Inkerin työn hyväksi kahvit, jossa järjestäjinä ovat Inkerin työn ystävät. Kirkkoon on vapaa pääsy.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.