Tyrvännön kirkko

15. sunnuntai helluntaista, mukana Hattulan Kirkkolaulajat

Kiitollisuus

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

messu toisena paastonajan sunnuntaina

Sisään on pujahtanut nainen, jonka ei missään tapauksessa pitäisi olla paikalla. Fariseukset ovat järkyttyneitä ‒ vaan kuinkas sitten kävikään?

Messu kolmantena paastonajan sunnuntaina

Vastakkainasettelu jyrkkenee ja tunteet kiehahtavat. Jeesus on jo vähällä päästä hengestään, kun hänen vastustajansa poimivat maasta kiviä heittääkseen niillä häntä. Jeesus väistyy vielä syrjään, mutta jossain teroitetaan jo nauloja... ...matka kohti pitkäperjantaita ja pääsiäistä jatkuu.

Messu neljäntenä paastonajan sunnuntaina

Jeesus sanoo olevansa elämän leipä. Yhdet vihastuvat, toiset ihastuvat. Tervetuloa messuun matkalla pääsiäiseen!