Adventin avoimet ovet

Pappilanniemi

Pappilanniementie 9 toisessa kerroksessa perjantai-iltapäivänä adventin ajan kynnyksellä ovet ovat auki! Tervetuloa adventtikahville ja pienille jouluostoksille sekä tutustumaan seurakunnan toimintamuotoihin ja työntekijöihin!

"Kohotkaa korkeiksi, portit,
avartukaa, ikiaikaiset ovet!"  (Ps. 24: 7)

Myös seurakunnan evakkotilojen ovet Pappilanniementie 9:ssä ovat auki.  Joulukortteja, käsitöitä ja leivonnaisia voi ostaa seurakunnan diakonian ja lähetystyön hyväksi, ja kahvipannu on kuumana.  Paikalla on myös tavattavissa seurakunnan työntekijöitä.

Erillisiä seurakunnan joulumyyjäisiä ei järjestetä tänä vuonna.

Parolan seurakuntatalo on suljettu homeongelmien vuoksi, ja seurakunnan toimistot ovat väistötiloissa Pappilanniemen sairaalarakennuksen toisessa kerroksessa.  Rakennuksessa on myös monia kunnan toimintoja, joten pysäköintialueella on arkena päivisin melko täyttä jos autolle ei muuten löydy parkkipaikkaa, parinsadan metrin päässä on uimarannan pysäköintialue, jossa ei yleensä ole tungosta tähän vuodenaikaan...