Kamarikuoro VOKaalin joulukonsertti

Pyhän Ristin kirkko

Erityisesti huomioitava pukeutuminen lämpimästi, koska kirkko on täysin lämmittämätön. Kirkkoon on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla (vain käteisellä).

Kirkko on täysin lämmittämätön, joten muistutetaan pukeutumisesta erityisen lämpimästi.

Tervetuloa konserttin!

Vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla (vain käteisellä).

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.