Urkukonsertti

Marina Väisä soittaa Hattulan kirkon urkuja. Ohjelmassa on mm. J. S. Bach Toccata d-molli, C. D'Aquin "Käki" ja P. Tšaikovski "Pienten paimenten tanssi" baletista Pähkinäsärkijä. Konsertti kuuluu kansainvälisen musiikkileirin ohjelmaan ja se juonnetaan venäjäksi. Konserttiin on kaikilla vapaa pääsy.

Venäjän kielellä juonnettu, erityisesti lapsille suunniteltu aamupäivän urkukonsertti "Olipa kerran musiikkimaassa, urkuvaltakunnassa...", jossa Marina Väisä soittaa Hattulan kirkon urkuja. Ohjelmassa on mm.  J. S. Bach Toccata d-molli, C. D'Aquin "Käki" ja P. Tšaikovski "Pienten paimenten tanssi" baletista Pähkinäsärkijä. Konsertti kuuluu kansainvälisen perheiden musiikkileirin ohjelmaan ja se sopii hyvin myös aikuisille.

Konserttiin on kaikilla vapaa pääsy.