Päivämusiikki

Päivämusiikki Hattulan kirkko

Kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon urkuja ja pastori Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän rippikoulupassiinsa. Halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen.

Päivämusiikissa kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon uruilla mm. Sibeliuksen, Kuulan, Bachin ja Vivaldin musiikkia ja kappalainen Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä.

Rippikoululaiset saavat päivämusiikista rippikoulupassiinsa merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Kirkkoon on vapaa pääsy ja halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen.

Punojanportti, os. Punojantie 3.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia ja keskiaikaisia virsiä

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme erityisesti virsiä virsikirjan uudesta lisävihkosta. Rippikoululaiset saavat osallistumisestaan merkinnän riparipasseihinsa (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).