Päivämusiikki

su 14.1. kello 14.00 - kello 15.00

Hattulan kirkko

Kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon urkuja ja pastori Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän rippikoulupassiinsa. Halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen.

Päivämusiikissa kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon uruilla mm. Sibeliuksen, Kuulan, Bachin ja Vivaldin musiikkia ja kappalainen Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä.

Rippikoululaiset saavat päivämusiikista rippikoulupassiinsa merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus). 

Kirkkoon on vapaa pääsy ja halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen. 


Katso myös

to 21.6. klo 13.00 -14.30

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!
to 5.7. klo 19.00

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.
su 8.7. klo 15.00

Hattulan kirkko

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.