Viikkomessu Vuohiniemessä

Vuohiniemen rukoushuone (Puolivälintie 513)

ehtoollisen vietto ja teehetki talvisena tiistai-iltana

Hattulan seurakunnassa toimiva uskonkysymysten pohdintaryhmä käy tutustumassa Vuohiniemen rukoushuoneeseen.  Muutkin seurakuntalaiset ovat tervetulleita heidän kanssaan noin kolmen vartin mittaiseen messuun ja sen jälkeen iltateelle.

Viikkomessun toimittaa kappalainen Jouni Salko.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista ja olen myös diakoniatyöntekijöiden tukena.  Lisäksi teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Taidan olla jo liian vanha, että minusta ehtisi tulla hämäläinen, mutta hattulalainen minusta saattaa tulla, jos hattulalaiset minut joukkoonsa huolivat!

Pyhän Ristin kirkko

messu ja Vuoksela-seuran juhla

Vuoksela-seuran juhlan yhteydessä kokoonnutaan messuun Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon

messu