Kirkonmäen laskiainen

Perhejumalanpalvelus alkaa kirkossa kello 10, ja noin kello 11-14 kirkonmäellä tapahtuu monenlaista Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Laskiaissunnuntai seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä on viimeinen sunnuntai ennen paastonaikaa.  Nimitys "laskiainen" johtuu paastoon "laskeutumisesta".  Suomessa on laskiaisena liian kylmä samanlaisiin karnevaaleihin kuin lämpimämmän ilmaston maissa, mutta voimme keksiä muuta kivaa!

Perhejumalanpalvelus Hattulan kirkossa alkaa kello 10, liturgina ja saarnaajana Miikka Anttila, avustavana pappina Tiina Heino sekä kanttorina Elina Remes.  Pyhän Ristin kuoro laulaa.

Jumalanpalveluksen jälkeen noin kello 1114 Kirkonmäen laskiainen jatkuu kirkkosalissa (mm. kahvio), kirkon parvella, kirkontornissa ja pihamaalla.  Poniajelut, onnenpyörä, hernekeitto, letut, makkarat ja muut tarjoilut torjuvat nälkää ja tekevät hyvää Suomessa ja Ugandassa  tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen!