Päivämusiikki

Elina Remes soittaa urkuja ja Jouni Salko lukee psalmeja. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Päivämusiikissa kuullaan musiikkia ja psalmeja. Elina Remes soittaa Hattulan kirkon urkuja ja Jouni Salko lukee psalmeja. Kirkkoon on vapaa pääsy. Kolehtiin voi halutessaan antaa lahjan Yhteisvastuukeräykselle.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.