Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

"Hyljeksitty hän oli, ihmisten torjuma, kipujen mies, sairauden tuttava, josta kaikki käänsivät katseensa pois... ...kuitenkin: hän kantoi meidän kipumme, otti taakakseen meidän sairautemme. ... Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet." (Jesaja, 53. luku)

Oletko siinä uskossa, että luterilainen jumalanpalvelus on synkkä ja mustanpuhuva ja että siellä vedetään jotain vanhaa litaniaa, ja tarvitsetko vahvistusta tässä uskossasi?  Tule silloin pitkäperjantaina kirkkoon!!  Alttari on puettu mustiin (ja ehkä pappikin), kynttilöitä säästetään, urut ja kellot vaikenevat ja siellä lauletaan litania (sillä sellainen on ihan oikeasti olemassa!).

Kristuksen ristiinnaulitsemisen päivänä Hattulan kirkossa on papin tehtävissä Miikka Anttila ja kanttorina Elina Remes mukanaan Hattulan Kirkkolaulajat. Ehtoollista ei vietetä.

juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Johannes Kastajan päivän jumalanpalvelus seurakunnan vanhassa kirkossa

sanajumalanpalvelus

kirkastussunnuntaina