Päivämusiikki

Päivämusiikki Hattulan kirkko

Hattulan Kirkkolaulajat, Keskiaikainen kelloyhtye ja Elina Remes (urut) musisoivat ja Tiina Heino lukee evankeliumien ylösnousemustekstejä. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Päivämusiikin jälkeen kuulijat saavat tutustua kuorokelloihin myös lähemmin.

Hattulan Kirkkolaulajat, Keskiaikainen kelloyhtye ja Elina Remes (urut) musisoivat ja Tiina Heino lukee evankeliumien ylösnousemustekstejä. Päivämusiikkiin on vapaa pääsy. Kolehtiin voi halutessaan antaa lahjan Yhteisvastuukeräykselle. Päivämusiikin jälkeen kuulijoilla on mahdollisuus tutustua lähemmin kuorokelloihin kokeilemalla niiden soittamista.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.