Päivämusiikki

Päivämusiikki Hattulan kirkko

Elina Remes soittaa urkuja ja Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuu-keräykselle.

Kanttori Elina Remes soittaa urkuja ja tohtori Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Päivämusiikkiin on vapaa pääsy ja käsiohjelma on ilmainen. Kolehtiin voi halutessaan antaa lahjan Yhteisvastuu-keräykselle.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.