Päivämusiikki

Päivämusiikki Hattulan kirkko

Elina Remes soittaa urkuja ja Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuu-keräykselle.

Kanttori Elina Remes soittaa urkuja ja tohtori Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Päivämusiikkiin on vapaa pääsy ja käsiohjelma on ilmainen. Kolehtiin voi halutessaan antaa lahjan Yhteisvastuu-keräykselle.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme erityisesti virsiä virsikirjan uudesta lisävihkosta. Rippikoululaiset saavat osallistumisestaan merkinnän riparipasseihinsa (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti: Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro johtajinaan Ari Lehtonen ja Johanna Hytönen, mukana myös Outi Vinkki, fagotti.