Kevätkahvila

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kevätkahvila huhtikuussa torstaisin klo 13 - 14.30 Punojanportissa. Kahvilassa lauletaan yhdessä klo 13.30-14.15 "Virsivartti".

Tervetuloa mukaan diakoniatyön järjestämään kevätkahvilaan! Vapaaehtoinen kahviraha menee Yhteisvastuu-keräykselle.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme erityisesti virsiä virsikirjan uudesta lisävihkosta. Rippikoululaiset saavat osallistumisestaan merkinnän riparipasseihinsa (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti: Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro johtajinaan Ari Lehtonen ja Johanna Hytönen, mukana myös Outi Vinkki, fagotti.