Harjoitellaan uusia virsiä

Harjoitellaan uusia virsiä Hattulan kirkko

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme erityisesti virsiä virsikirjan uudesta lisävihkosta. Rippikoululaiset saavat osallistumisestaan merkinnän riparipasseihinsa (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Virsikirjan uusi lisävihko (79 uutta virttä) otettiin kirkossamme käyttöön 1. adventtisunnuntaina 2016. Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan näitä uusia virsiä sekä muita virsiä ja hengellisiä lauluja Hattulan Kirkkolaulajien kanssa perjantaisin klo 16 Hattulan kirkkoon, os. Kirkkotie 29. Lauluharjoituksia ohjaa kanttori Elina Remes.

Rippikoululaisille annetaan riparipassiin osallistumismerkintä.

Tervetuloa mukaan uutta oppimaan!

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti: Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro johtajinaan Ari Lehtonen ja Johanna Hytönen, mukana myös Outi Vinkki, fagotti.