"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti: Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro johtajinaan Ari Lehtonen ja Johanna Hytönen, mukana myös Outi Vinkki, fagotti.

Konserttiin on vapaa pääsy.

"Tuhansin kielin" -kirkkokuorojen kevätkonsertissa laulavat Hattulan Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro. Kuoroja johtavat ja urkuja soittavat Ari Lehtonen Hattulasta ja Kalvolan seurakunnan kanttori Johanna Hytönen. Outi Vinkki soittaa fagottia.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme erityisesti virsiä virsikirjan uudesta lisävihkosta. Rippikoululaiset saavat osallistumisestaan merkinnän riparipasseihinsa (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).