"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti

"Tuhansin kielin" - kirkkokuorojen kevätkonsertti: Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro johtajinaan Ari Lehtonen ja Johanna Hytönen, mukana myös Outi Vinkki, fagotti. Kolehti Yhteisvastuukeräykseen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräykseen.

"Tuhansin kielin" -kirkkokuorojen kevätkonsertissa laulavat Hattulan Pyhän Ristin kuoro ja Kalvolan kirkkokuoro. Kuoroja johtavat ja urkuja soittavat Ari Lehtonen Hattulasta ja Kalvolan seurakunnan kanttori Johanna Hytönen. Outi Vinkki soittaa fagottia.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Kotilanpyörteitä -ryhmän konsertti: MUUTTUVAT LAULUT

MUUTTUVAT LAULUT. Laulavaiset sukulaiset, Kotilanpyörteitä -ryhmä esiintyy teemalla ”Muuttuvat laulut”, joukossa mukana säveltäjänä, laulujen sovittajana ja säestäjänä Timo Alakotila. Konsertin äänentoistosta vastaavat Roope Liikanen ja Timo Nieminen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmia (5 e) myydään Medialähetys Sanansaattajien kriisiradiotoiminnan hyväksi.