perhemessu

su 29.4. kello 10.00

perhemessu Hattulan kirkko

Lapset ja lapsenmieliset Jeesuksen kaverit koolla samalla, kun joukkoon otetaan yksi lisää

Neljäntenä sunnuntaina pääsiäisestä Hattulan kirkossa on kaikille avoin messu, jonka toteutuksessa huomioidaan erityisesti lapsiperheet.  Mukana ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät Heidi Mikkola, Johanna Pennanen ja Heidi Rossi sekä harjoittelija Henrietta Aitto-oja.  Papin tehtävissä toimivat Miikka Anttila ja Jouni Salko sekä kanttorina Siiri Mäenpää.

Tässä perhemessussa toimitetaan pyhä kaste:  ihan oikea vauva kastetaan ihan oikeasti Kristuksen kirkon ja Hattulan seurakunnan jäseneksi.  Kaste tapahtuu saarnan jälkeen, ja sen aikaa kaikki ovat kirkossa omilla paikoillaan, mutta muuten tämän perhemessun aikana saa myös hiippailla eri puolilla kirkkosalia katsomassa, mitä kaikkea sivualttareilta löytyy.

Aina kun kirkossa vietetään ehtoollista, kastetut lapset voivat tulla aikuisen kanssa vastaanottamaan joko ehtoollisen tai siunauksen.  Aikuisen on hyvä puhua tästä lapsen kanssa jo ennen messua ja kertoa sitten ehtoollisleivän jakajalle, saako lapsi ehtoollisen vai siunauksen.

Jeesus sanoo opetuslapsilleen:  "En sano teitä enää palvelijoiksi...  Minä sanon teitä ystävikseni.  ...Tämän käskyn minä teille annan:  rakastakaa toisianne." (Joh. 15: 15, 17)


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula
vastaava lastenohjaaja
Parolantie 37
13720 Parola

Päiväkerhoihin ja perhekerhoihin ilmoittautumiset

Katso myös

su 22.7. klo 13.00

Hattulan kirkko

konfirmaatiomessu

kesän kakkosriparin konfirmaatio
su 29.7. klo 10.00

Pyhän Ristin kirkko

messu

10. sunnuntai helluntaista
su 5.8. klo 13.00

Tyrvännön kirkko

konfirmaatiomessu

kesän kolmosriparin konfirmaatio