Duo Joseidan konsertti: pianisti Maria Kämppi & sellisti Iida-Alina Poijärvi

Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 e.

Syvällisen ja elämäniloisen Duo Joseidan juuret juontavat vuoteen 2012 jolloin pianisti Maria Kämppi ja sellisti Iida-Alina Poijärvi tapasivat opiskellessaan yhdessä Turun Taideakatemiassa. Vuonna 2017 valmistuneet nuoret muusikot esiintyvät aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa ja tekevät duo-projektinsa ohella yhteistyötä Kulttuuriosuuskunta Karisman jäseninä.

Duo Joseida tekee kesäkiertueen Suomessa kiertueohjelmalla, joka on ottanut inspiraatiota erityisesti pohjoismaalaisuudesta. Noin tunnin mittainen konserttiohjelma on suunniteltu erityisesti kesäistä ajankohtaa ja moninaista kuulijakuntaa ajatellen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Päivämusiikki

Karo Suopuro soittaa urkuja. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15. Kaikki ovat tervetulleita!

Konsertti: Trio Aava Hetkessä

Trio Aavassa soittavat Johanna Kröger, huilu, Vertti Viitasaari, sello ja Päivi Paananen, piano. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.