Konsertti

Konsertti Pyhän Ristin kirkko

Missa Papae Marcelli - Palestrinaa ja kontrabassoimprovisointia: Lauluyhtye Versio ja kontrabasisti Ahti Lassila.

Missa Papae Marcelli - Palestrinaa ja kontrabassoimprovisointia Hattulan Pyhän Ristin kirkossa: Lauluyhtye Versio ja kontrabasisti Ahti Lassila yhdistävät renessanssin vokaalipolyfoniaa ja improvisaatiota.

Käsiohjelma 10 €, vapaa pääsy.

www.lauluyhtyeversio.fi. Yhtyeessä laulavat Hannele Huhtinen, Heikki Isotalo, Antti Kataja, Minna Muukkonen, Anne Palo, Aino Peltomaa, Sampo Rantakokko, Hilkka Rauhala, Timo Turtiainen, Mikko Vehkaperä,  Sakari Ylivuori ja Kristiina Vähäkangas.

Punojanportti, Punojantie 3, 13720 PAROLA

Kesäkahvila

Punojanportissa kesällä torstaisin kesäkahvila klo 13 - 14.30 ja "Virsivartti" klo 13.30-14.15 yhteislaulua. Kaikki ovat tervetulleita!

Hattulan musiikkileirin konsertti

Esiintymässä Noa Nakai (viulu), Virva Garam (piano) ja nuoria soittajia musiikkileiriltä.

Tyrvännön kirkko

Yhteislauluilta

Lauletaan yhdessä Elina-kanttorin säestyksellä.