Tytöt ja pojat

Minihuilis

MiniHuilis on avointen ovien toimintaa sinulle 4-6 luokkalainen.

Toiminta tapahtuu seurakunnan nuortentila Huiliksella, joka on nykyisin auki osoittessa Jaakonkuja 5. (Istanbul-ravintolan ja Näkökeskuksen kohdilta käänny oikealle nurkan taakse)

Ovet auki joka keskiviikko Klo 14-17.

Tilalta löytyy pleikkari ja lautapelejä, voit siis pelailla, askarrella, jutustella, tehdä läksyjä, nähdä kavereita.

Jätäthän herkut ja energiatuotteet pois tullessasi, sillä tarjolla on pientä välipalaa nälän osuessa kohdalle.

Joulutauon jälkeen avaamme 25.1. 2017

Leirit

Lasten leirit järjestetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa Tömäjärvellä. Pääasiallisesti leirit ovat kesällä ja syksyllä. Leireistä tiedotetaan koulujen ja nettisivujen kautta.

10-synttärit

Joka vuosi täyden kympin tytöt ja pojat juhlivat ensimmäistä kymppiään.

Seurakunta kutsuu sinut TÄYSI 10 kirjeellä omiin juhliisi.

Koulut

Yhteistyö koulujen kanssa on vilkasta. Koulujen kanssa järjestetään säännöllisesti aamuhartauksia, vieraillaan oppitunneilla ja pidetään koululaisjumalanpalveluksia.