Päiväkerhoon ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumiskaavake täytettävä 17.4.2018 mennessä.

Lopullinen ryhmäjako tehdään toukokuussa ja tiedot kerhoryhmistä ja alkamispäivästä ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sähköpostilla tai kirjeitse toukokuun loppuun mennessä. Tämän vuoksi on tärkeää, että ilmoittautumiskaavakkeeseen on täytetty huolellisesti kaikki tiedot. Päiväkerhot alkavat syksyllä viikolla 35 (27.8. alkaen). Alkamispäivä riippuu kerhoryhmästä.

 

Kerhopaikka yritetään järjestää kaikille, jotka ilmoittautuvat 17.4.2018 mennessä. Elleivät kaikki ilmoittautuneet lapset mahdu kerhoihin ja joudumme tekemään karsintaa, niin lapset otetaan kerhoihin ikäjärjestyksessä, vanhimmasta nuorempaan. Yleensä kaikille ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneille on järjestänyt kerhopaikka.

Toiveet kerhoajoista otetaan huomioon vain, jos se on mahdollista. Kuljetusryhmät (=yhdessä kulkevat lapset) ovat toiveita, jotka otetaan huomioon aina.

Huom! Jollei lapsesi tulekaan kerhoon ilmoittautumisesta huolimatta, muistathan kertoa siitä kesän aikana kirkkoherranvirastoon puh.6311520 tai 13.8.2018 alkaen seurakunnan varhaiskasvatustoimistoon Heidi Mikkolalle puh. 044 7474310 tai sähköpostilla heidi.mikkola@evl.fi

Päiväkerhoon ilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.