Ryhmätoiminta

Maanantaipiiri

Ma klo 12-14 Hattulan seurakuntatalossaa, Parolantie 45.

Piirissä tehdään käsitöitä, askarrellaan ja keskustellaan. Hyvän Mielen Puodista voit ostaa tuotteita Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Helmipiiri

kokoontuu ilmoitusten mukaan sovitusti Hattulan seurakuntatalossa tai Puuhiksella. Piirissä ommellaan helmi-ikoneita ja koristellaan pääsiäismunia helmin ja paljetein.

Keva kerho

Ma klo 17-18.30 talvikausi Juteinikodissa. Keväällä ja alkusyksystä Hattulan srk-talossa.

Nuorten aikuisten kehitysvammaisten kerho. Toiminnallinen kerho, jossa vietetään leppoisaa iltaa yhdessä (pelataan pelejä, kuunnellaan musiikkia ja askarrellaan).

Lähimmäis- ja ystäväpalveluryhmä

yhteistyössä SPR:n kanssa kokoontuu kerran kuussa Juttutuvalla (Jaakonkuja 3, Parola).

Valtee-Salimäen diakoniapiiri

kokoontuu kerran kuukaudessa Hattulan seurakuntatalossa. Seuraa kirkollisia ilmoituksia.

Parolantie 45
13720 Parola