Ryhmätoiminta

Maanantaipiiri

ma klo 1214 jälleen kokoontuu Pappilanniemen kokoontumistilassa. Vuoden 2021 alusta Hattulan seurakuntatalossa, Parolantie 45.

Helmipiiri

kokoontuu ilmoitusten mukaan sovitusti Pappilanniemen kokoontumistilassa tai Puuhiksella. Piirissä ommellaan helmi-ikoneita ja koristellaan pääsiäismunia helmin ja paljetein.

Wanhan ajan Kuusijuhla

ke 2.12.2020 klo 12-15.30  järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona helluntaiseurakunnan Kotikirkossa, Teollisuustie 6 (Mierola).  Ilmoittautuminen kuljetusta (8€) ja lounasta (7€) varten diakoniatyöntekijöille edellisellä viikolla.

Palvelupäivä ja Iloinen iltapäivä

Vuoden 2021 alusta klo 12 lounas ja klo 13-15.30 Iloinen Iltapäivä järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Hattulan seurakuntatalossa, Parolantie 45.  Ilmoittautuminen kuljetusta (8€) ja lounasta (7€) varten diakoniatyöntekijöille edellisellä viikolla.

Lähimmäis- ja ystäväpälveluryhmä

yhteistyössä SPR:n kanssa kokoontuu kerran kuussa Juttutuvalla (Jaakonkuja 3, Parola).

Valtee-Salimäen diakoniapiiri

kokoontuu kerran kuukaudessa enimmäkseen kodeissa.