Yhteisvastuukeräys 2021 tukee vaikeassa tilanteessa olevia ikäihmisiä maailmalla, Suomessa ja Hattulassa

Tällä sivulla kerrotaan siitä, miten Yhteisvastuukeräys toteutuu Hattulassa. Vaikka perinteiset keräystavat, kuten ovelta ovelle-keräys tai erilaisten tapahtumien järjestäminen, eivät ole poikkeustilanteen takia mahdollisia, keräys toteutetaan kuitenkin.

Keräyksen oman seurakunnan osuus (20%) on tarkoitus käyttää Hattulassa seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisten vanhusten virkistäytymiseen. Siitäkin on lisää tällä sivulla lisää tietoa. Päivitämme sivua keräyksen aikana, alkaen 7.2.2021.

Yhteisvastuukeräyksen kansainvälisestä ja kansallisesta kohteesta löytyy tietoa allaolevasta linkistä. Sen vieressä on linkki, josta pääset suoraan antamaan lahjoituksesi.

numero 88036

Tee se itse - virpomisvitsa

Palmusunnuntaina 28.3. klo 12-13 on mahdollista ostaa virpomisvitsatarvikkeet 2 euron hintaan Hattulan seurakuntatalolta. Tuotto Yhteisvastuukeräykseen. Paketti sisältää askartelutarvikkeet ja suklaamunia. Huom! Vitsa pitää hankkia itse. Maksu käteisellä tai kortilla.