Syntymäpäiväjuhlat

70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille seurakuntalaisille järjestetään syntymäpäiväjuhla vuoden aikana.

Valtakunnallinen vanhustenviikko

Yhteistyössä Hattulan kunnan ja vanhusneuvoston kanssa järjestetään viikolla 40 lokakuussa.

Wanhan ajan kuusijuhla

Kuusijuhla vietetään joulukuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Palvelupäivä ja Iloinen iltapäivä

Toiminta toistaiseksi tauolla, toivotaan että päästään pian jatkamaan!

Vuoden 2021 alusta klo 12 lounas ja klo 13-15.30 Iloinen Iltapäivä järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Hattulan seurakuntatalossa, Parolantie 45.  Ilmoittautuminen kuljetusta (8 €) ja lounasta (7 €) varten diakoniatyöntekijöille edellisellä viikolla.

Virkistyspäivä

Kesällä 2021 on tavoitteena pitää virkistyspäivä Tömäjärven leirikeskuksessa.

Retkipäivän kesto klo 10-15:30 ja hinta 15 € / hlö, sisältää kuljetukset, ruokailun ja päivän ohjelman. Ilmoittautumiset diakoniatyöntekijöille.

Lähtö klo 9.30 yhteiskuljetus Parolan srk-talon pihasta, Katinalan kautta ja paluu samaan paikkaan noin klo 16. Lisäksi taksit ajavat eri puolilta kuntaa keräillen tai suoraan Tömäjärvelle vieden.

rollaattorit rivissä