Hattulan seurakunnan kesä 2020

Pandemia aiheutti keväällä seurakunnan kaikkien kokoontumisten peruuntumisen.  Kesäkuun alusta lähtien jumalanpalveluksia voidaan viettää julkisina tilaisuuksina, tosin konfirmaatiot poikkeusjärjestelyin.  Seurakunta ei järjestä musiikkitilaisuuksia tänä kesänä.  Kirkolliset toimitukset kuten kasteet, avioliittoon vihkimiset ja hautaan siunaamiset järjestetään tietyin varotoimin.  Ennen heinäkuun loppua papit eivät osallistu toimituksia seuraaviin hääjuhliin eivätkä muistotilaisuuksiin.  Tömäjärven leirikeskuksessa ei järjestetä saunailtoja, mutta Etelä-Hattulan kinkerit pidetään siellä sunnuntai-iltana 2. elokuuta kello 18 alkaen.

____________________

Kirkkoherranvirasto Pappilanniementie 9:ssä on avoinna ma‒to kello 9‒13, puh. (03) 631 1520, sähköposti hattula.seurakunta@evl.fi

Yhteydenotot taloustoimistoon puhelimitse 044 747 4308 tai sähköpostitse annika.tormanen@evl.fi tai tia.kymalainen@evl.fi

Hattulan seurakunta julkaisee painetun kausiesitteen tavallisesti neljä kertaa vuodessa.  Esite jaetaan useimpiin talouksiin Hattulan kunnan alueella (ei kuitenkaan niihin, joissa on mainosten ja ilmaisjakelun kielto).  Esitettä on saatavissa myös kirkoissa ja kirkkoherranvirastossa.   Poikkeusoloista johtuen toukokuussa 2020 ei kuitenkaan julkaistu kesän kausiesitettä.  Seuraavan kausiesitteen julkaisuajankohta ei vielä ole tiedossa.