Kelloyhtyeet

Keskiaikainen kelloyhtye

Kelloyhtyeen kokoontumiset ilmoitetaan tapahtumina seurakunnan sivuilla.

Tervetuloa mukaan myös uudet soittajat!

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme silloin soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

Lisätietoa voi tarvittaessa kysyä Elina-kanttorilta

kanttori Elina Remes, puh 040 830 9068 tai etunimi.sukunimi ät evl.fi

Kaikille avoin kelloyhtye

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan soittamaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun tilaisuuden ilmoituksessa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten. Myös lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä.

Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei myöskään tarvita. Kokoonnumme yleensä noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.