Luottamushenkilöiden kirkkopyhän messu

Luottamushenkilöiden kirkkopyhän messu Hattulan kirkko

Vuoden 2019 alussa alkaa seurakunnan uusien luottamushenkilöiden toimikausi. Uudet valtuutetut ja koko seurakunta kutsutaan messuun, jossa siunataan tehtäväänsä luottamushenkilöiden lisäksi myös seurakuntamme uusi talouspäällikkö Tia Kymäläinen. Kirkkokahvit messun jälkeen, tervetuloa!

"Katso: minun palvelijani, jolle minä annan voiman,
minun valittuni, johon olen mieltynyt.
Henkeni olen laskenut hänen ylleen,
hän tuo oikeuden kansojen keskuuteen.
Ei hän huuda eikä melua,
ei kuulu hänen äänensä kaduilla.
Murtunutta ruokoa hän ei muserra,
lampun hiipuvaa liekkiä hän ei sammuta.
Tinkimättä hän toteuttaa oikeuden."  (Jesajan kirjan 42. luvun alusta)

– Messussa ensimmäisenä sunnuntaina loppiaisesta liturgina ja saarnaajana on kirkkoherra Virpi Järvinen, avustavana pappina Tiina Heino ja kanttorina Elina Remes. Pyhän Ristin kuoro laulaa Ari Lehtosen johdolla. Tervetuloa mukaan!

Tyrvännön kirkko

messu

Toisena sunnuntaina loppiaisesta Hattulan seurakunnan pääjumalanpalvelus on Tyrvännön kirkossa.

iltamessu

toinen sunnuntai loppiaisesta

Messu, Juonnettu jumis

Kolmantena sunnuntaina loppiaisesta messu toteutetaan erityisesti rippikoululaisia ajatellen, mutta koko seurakunta on tervetullut mukaan.