Harjoitellaan uusia virsiä

Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (musatapahtuma, vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan uusia virsiä ja lauluja Hattulan Kirkkolaulajien kanssa Hattulan kirkkoon, os. Kirkkotie 29.

Rippikoululaisille annetaan harjoituksiin osallistumisesta merkintä rippikoulupassiin (musatapahtuma, vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Lauluharjoituksia ohjaa kanttori Elina Remes.

Hattulan Kirkkolaulajien harjoitukset pidetään Hattulan kirkossa yleensä perjantaisin klo 17. Poikkeuksina 5.4. ja 19.4., jolloin ei pidetä harjoituksia, koska silloin Hattulan kirkossa on muita tilaisuuksia, joihin myös musiikkiryhmäläiset toivotetaan tervetulleiksi.

Sinikka ja Aimo Linnakedolla (Pälkäneentie/Monteentie)

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Oppia ikä kaikki ja vielä hyvässä seurassa, laulua ja kaffetta unohtamatta! Samalla rovastintarkastus (tarkastetaan rovasti!).

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?