hiljaisen viikon iltamessu

hiljaisen viikon iltamessu Tyrvännön kirkko

Käy yrttitarhasta polku, vie Golgatalle se

Paastonajan matkalla kohti Kristuksen kärsimystä viimeinen jumalanpalvelus Tyrvännön kirkossa on iltamessu hiljaisen viikon keskiviikkona.  Jeesus on saapunut Jerusalemiin ja viettää opetuslastensa kanssa juutalaista pääsiäisjuhlaa... tunnetuin seurauksin, jotka koskettavat meitä edelleen.

Iltamessun toimittaa pastori Miikka Anttila,  kanttorina on Elina Remes ja musiikkiryhmänä Hattulan Kirkkolaulajat.

Tämän illan jälkeen seuraava tilaisuus Tyrvännön kirkossa on pääsiäisen kirkkoilta sunnuntaina, pääsiäispäivänä 21.4. kello 18.

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

messu

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä

helluntaipäivän messu

Pyhän Hengen vuodattamisen juhla seitsemän viikkoa pääsiäisestä