Konsertti

Konsertti Pyhän Ristin kirkko

Voci Ensemble, vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa

Voci Ensemble, tuttavallisesti Voci, on kuudesta intohimoisesti yhteismusisointiin suhtautuvasta, pitkän linjan kuorolaisesta koostuva lauluyhtye. Vuonna 2015 muodostettu a cappella -ryhmä toimii tavoitteellisesti, mutta harrastelijan rentoudella.

Ohjelmistoa on Monteverdistä Mäntyjärveen, Kostiaisesta Kantelettareen ja renessanssista Rajattomaan. Viikottaisten harjoitusten lisäksi säännöllisenä valmentajana toimii musiikkipedagogi Johanna Laukkanen, minkä lisäksi yhtyettä on koutsannut mm. Essi Vuorela. Koulutusta yhtye on hankkinut workshopeissa ja katselmuksissa.

Vocilla on ollut useita esiintymisiä ja konsertteja Hämeenlinnan seudulla. Lisäksi yhtye on ehtinyt osallistua menestyksekkäästi kuorokilpailuihin Espoossa ja Riikassa, Latviassa.

cid:image001.jpg@01D4E156.04174D20

Punojanportti, Punojantie 3

Toivevirsien laulajaiset

Lauletaan yhdessä virsikirjan virsiä osallistujien toiveiden mukaan.

Soololaulajien harjoitukset

Haluaisitko toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuuksissa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitukset

Tervetuloa soittamaan ja oppimaan yhdessä!