Kuorokelloja voi tulla soittamaan, vaikkei aikaisempaa kokemusta soittamisesta olisikaan!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten.

Kaikille avoin kelloyhtye soittaa messussa klo 10 Hattulan kirkossa (Kirkkotie 29) sunnuntaina 8.3.2020, kokoontuminen alkaen klo 9.30 ja myös sunnuntaina 5.4. samalla aikataululla. Tervetuloa mukaan!

Myös lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä. Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei myöskään tarvita. Kokoonnumme yleensä noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

Harjoitukset yleensä perjantaisin klo 16 Hattulan kirkossa, poikkeuksina perjantai 6.3.2020 ja pitkäperjantai 10.4.2020, jolloin ei pidetä harjoituksia.

Myös uusia soittajia otetaan mielellään mukaan. Tervetuloa!

Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.