nuoria ruohikolla iloisena riparilla

Nuorille

Seurakunnan nuorisotyö on kristillistä kasvatustyötä, jonka tavoitteena on antaa tukea niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Nuorten toiminta on avointa kaikille, me emme kysy kuulutko seurakuntaan vai et.

Nuorten avoimet ovet 1318 -vuotiaille

Huiliksen kevätkausi käynnistyy tiistaina 21.1.2020 klo 14.30. Avoinna siitä eteenpäin tiistaisin ja torstaisin klo 14.30-19.00. Hiihtolomalla ja hiljaisella viikolla (pääsiäisen alla) suljettu.

Tuu hengaileen, pelaileen lautapelejä tai pleikkaria, juttelemaan, tekemään läksyjä ...

Huilikselle pääset kun olet Parolan keskustassa ja suuntaat Jaakonkuja 5:een.

Kävelet Istanbulin pitsan ja kebabin tuoksujen ohi, kävelet vielä Näkökeskuksen näyteikkunan ohi ja kurkkaat kulman taakse oikealle.  Olet saapunut Huiliksen oven eteen.

Huiliksella nähdään! :)

Vuoden 2020 rippikoulut Hattulan seurakunnassa:

Kevään tilaisuudet ja tapaamiset on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Rippikoulupassin tehtäviä on mahdollista suorittaa etätehtävinä mm.osallistumalla jumalanpalvelukseen striimauksen kautta ja virtuaalihuilikseen. Asiasta tulee tarkempaa tietoa ennen pääsiäistä. (tilanne 26.3.2020)

huilis nuortentilan logo

Erityisnuorisotyö, Saapas