nuoria ruohikolla iloisena riparilla

Nuorille

Seurakunnan nuorisotyö on kristillistä kasvatustyötä, jonka tavoitteena on antaa tukea niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Nuorten toiminta on avointa kaikille, me emme kysy kuulutko seurakuntaan vai et.

Nuorten avoimet ovet 1318 -vuotiaille

Huiliksen kevätkausi käynnistyy tiistaina 21.1.2020 klo 14.30. Avoinna siitä eteenpäin tiistaisin ja torstaisin klo 14.30-19.00. Hiihtolomalla ja hiljaisella viikolla (pääsiäisen alla) suljettu.

Tuu hengaileen, pelaileen lautapelejä tai pleikkaria, juttelemaan, tekemään läksyjä ...

Huilikselle pääset kun olet Parolan keskustassa ja suuntaat Jaakonkuja 5:een.

Kävelet Istanbulin pitsan ja kebabin tuoksujen ohi, kävelet vielä Näkökeskuksen näyteikkunan ohi ja kurkkaat kulman taakse oikealle.  Olet saapunut Huiliksen oven eteen.

Huiliksella nähdään! :)

Vuoden 2020 rippikoulut Hattulan seurakunnassa:

Rippikouluun ilmoittautumin seurakunnan nettisivujen kautta päättyi 18.10.2019.

Joissakin ryhmissä on vielä tilaa, myöhästyneet (tai vaikkapa Hattulaan muuttaneet) voivat ottaa suoraan yhteyttä Virpi Järviseen (045 657 8777). Ryhmien maksimikoko on 25 nuorta.  Rippikouluun ilmoittautuvasta tehdään turvatietokortti, johon tarvitaan huoltajan allekirjoitus. Rippikoululainen saa riparipassin seurakuntaan tutustumisjaksoa varten.

Alla on lista vuoden 2020 rippikouluryhmistä. Rippikoulu on mahdollista käydä leirinä (Kesä 1-4) tai päivärippikouluna (Huilis-ripari).

Päivärippikoulu:

Huilis-ripari: tapaamisia kerran kuussa joulu-huhtikuussa, lauantai ja sunnuntai Huiliksella toukokuussa, lähijakso Huiliksella 1.-6.6. Konfirmaatio 7.6. klo 10 Hattulan kirkossa.

Huilis-ripari on maksuton.

Leirit:

Kesä 1:  leirit 27.-29.3. ja 2.-7.6. Tömäjärvellä,
konfirmaatio 14.6. klo 10 Hattulan kirkossa

Kesä 2 leiri 11.-18.6. Tömäjärvellä,
konfirmaatio 21.6. klo 13 Hattulan kirkossa

Kesä 3:  leirit 24.-26.4. ja 2.-7.7. Tömäjärvellä,
konfirmaatio 12.7. klo 13 Hattulan kirkossa

Kesä 4 leiri 11.-18.7. Tömäjärvellä,  konfirmaatio 26.7. klo 13 Tyrvännön kirkossa

Leirien lisäksi rippikouluihin sisältyy myös tapahtumia ja muuta opiskelua talven ja kevään mittaan.  Leiririppikoulun maksu on 99 euroa.

Erityisrippikoulu:  Ole hyvä ja ota yhteyttä kehitysvammaistyön pastori Jenni Jaakonsaareen p. 044 7191522

Aikuiset:
Jos rippikoulu on jäänyt nuorena käymättä, sen voi käydä myöhemmin yksityisesti (vaikka silloin jää ilman kivoja leirikokemuksia).  Rippikoulu on edellytyksenä aikuisen liittymiselle kirkon jäseneksi.  Jos olet aikuinen ja haluat rippikouluun, ota yhteyttä seurakunnan pappiin, niin katsotaan, miten se käytännössä järjestyy.

huilis nuortentilan logo

Erityisnuorisotyö, Saapas