Hattulan seurakunnan syksy 2020

Syksyllä 2020, pandemian jatkuessa, Hattulan seurakunta jatkaa toimintaansa mahdollisuuksien mukaan.  Joitakin tilaisuuksia on peruttu, koska ne oli suunniteltu niin pieneen tilaan, että taudinaiheuttajien tarttumisen riski olisi ollut kohtuuton.  Kirkot ovat suurempia tiloja, ja toistaiseksi niissä voidaan järjestää jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia.

Seurakunnan tilaisuuksista saat tietoa välilehdeltä "Tapahtumat".  Ohjelmaan voi tulla muutoksia, jos viranomaisten antama ohjeistus sitä edellyttää, ja pyrimme silloin päivittämään tapahtumakalenterin tiedot mahdollisimman pian.

____________________

Kirkkoherranvirasto Pappilanniementie 9:ssä on avoinna ma‒to kello 9‒13, puh. (03) 631 1520, sähköposti hattula.seurakunta@evl.fi

Yhteydenotot taloustoimistoon puhelimitse 044 747 4308 tai sähköpostitse annika.tormanen@evl.fi tai tia.kymalainen@evl.fi

Hattulan seurakunta julkaisee painetun kausiesitteen tavallisesti neljä kertaa vuodessa.  Esite jaetaan useimpiin talouksiin Hattulan kunnan alueella (ei kuitenkaan niihin, joissa on mainosten ja ilmaisjakelun kielto).  Esitettä on saatavissa myös kirkoissa ja kirkkoherranvirastossa.   Poikkeusoloista johtuen toukokuussa 2020 ei kuitenkaan julkaistu kesän kausiesitettä eikä elo-syyskuussa syksyn kausiesitettä.