Hattulan seurakunnan kevät ja kesä 2020

Suomessa eletään nyt poikkeusoloissa. Evankelis-luterilaisen kirkon piispat julkaisivat 16.3.2020 ohjeistuksen, miten julkisten kokoontumisten rajoituksia noudatetaan. Yksittäisiä perheitä ja henkilöitä koskevat kirkolliset toimitukset kuten kasteet, avioliittoon vihkimiset ja hautaan siunaamiset toimitetaan edelleen, mutta pienimuotoisesti.  Kaikki muut kokoontumiset on peruttu.

Maan hallitus on ilmoittanut kokoontumisrajoitusten lievenemisestä kesäkuun alusta lukien, minkä vuoksi jumalanpalveluksia on jossain määrin mahdollista viettää julkisina tilaisuuksina.  Alkukesän jumalanpalveluksista voit lukea tästä linkistä.

____________________

Kirkkoherranvirasto Pappilanniementie 9:ssä on avoinna ma‒to kello 9‒13, puh. (03) 631 1520, sähköposti hattula.seurakunta@evl.fi

Yhteydenotot taloustoimistoon ainoastaan puhelimitse 044 747 4308 tai sähköpostitse annika.tormanen@evl.fi tai tia.kymalainen@evl.fi

Hattulan seurakunta julkaisee tavallisesti neljästi vuodessa painetun kausiesitteen, joka jaetaan useimpiin talouksiin Hattulan kunnan alueella (ei kuitenkaan niihin, joissa on mainosten ja ilmaisjakelun kielto).  Esitettä on saatavissa myös kirkoissa ja kirkkoherranvirastossa.   Poikkeusoloista johtuen toukokuussa 2020 ei kuitenkaan julkaista kesän kausiesitettä.