tammikuun jumalanpalvelukset Hattulan seurakunnassa

Kaikki seurakuntaa kokoava toiminta on peruttu toistaiseksi.  Jumalanpalveluksia toimitetaan suljetuin ovin ja suoratoistetaan internetissä.

pe 1.1.2021 klo 10 uudenvuodenpäivän jumalanpalvelus, lähetys Hattulan kirkosta

su 3.1. klo 10 jumalanpalvelus, lähetys Hattulan kirkosta

ke 6.1. klo 10 loppiaisen jumalanpalvelus, lähetys Hattulan kirkosta

su 10.1. klo 10 jumalanpalvelus, lähetys Tyrvännön kirkosta

su 17.1. klo 10 jumalanpalvelus, lähetys Hattulan kirkosta

su 24.1. klo 10 messu Hattulan kirkossa.  Mikäli kokoontumisrajoitukset olevat edelleen voimassa, tilaisuus toteutetaan suljetuin ovin sanajumalanpalveluksena, ja osallistuminen on mahdollista "etänä" internetissä.

su 31.1. klo 10 "juonnettu jumis" Hattulan kirkossa erityisesti rippikoululaisia varten.  Mikäli kokoontumisrajoituksia on edelleen, rippikoululaisille ilmoitetaan erikseen, miten toimitaan.

Jumalanpalvelukset Hattulan kirkossa videokuvataan ja suoratoistetaan internetissä Hattulan seurakunnan YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/channel/UCpoyeAf6x2ruV-pbr2gIeGw, muista paikoista suoratoisto yleensä Facebookissa.

Suunnitelmaan saattaa tulla muutoksia, joista seurakunta tiedottaa erikseen.