Kohti Hattulan seurakunnan tulevaisuuden näkyä

Hattulan seurakunnassa suunnittelemme toimintaa Kirkon uuden strategian ”Ovet auki” –pohjalta. Ovet halutaan pitää auki sekä konkreettisesti että vertauskuvallisesti. Tarkoitus on etsiytyä edelleen ja entistä vahvemmin ihmisten keskuuteen ja elää heidän rinnallaan. Yksilöllistyminen, eriarvoisuuden kasvaminen ja ihmisten turvattomuus haastavat kirkon käyttämään uusia toimintatapoja.

Tulevina vuosina kirkon identiteettiä osallisuuden ja vieraanvaraisuuden yhteisönä pyritään vahvistamaan. Kirkossa tullaan panostamaan lasten ja nuorten osallisuuden edistämiseen, millenniaalien kohtaamiseen, perheiden hyvinvointiin ja ylisukupolviseen vuorovaikutukseen. Kirkkotilojen käyttöä uudistetaan. Verkon välityksellä toteutuvia hengellisyyden ja yhteisöllisyyden muotoja vahvistetaan.

Koko kirkon strategiaan voi tutustua tästä linkistä: "Ovet auki"

Osallistu strategian laadintaan vastaamalla alla olevaan kyselyyn

Vastaamalla kyselyyn annat seurakunnan päättäjille ja työntekijöille arvokasta tietoa siitä, mihin Hattulan seurakunnan tulee jatkossa panostaa. Kiitos vastauksestasi!

Kysely seurakuntalaisille

keväällä 2021

Harmoniaa Arkeen, Toivoa Tulevaisuuteen, Uskoa Luojamme Armoon

Kuinka läheiseksi koet Hattulan seurakunnan toiminnan tällä hetkellä itsellesi?
Millä tavoin Hattulan seurakunta on ollut läsnä sinun elämässäsi viimeisen kolmen vuoden aikana?
Voit valita useamman vaihtoehdon
MIHIN HATTULAN SEURAKUNNASSA TULISI MIELESTÄSI LÄHITULEVAISUUDESSA PANOSTAA / HALUAISIT OSALLISTUA? Valitse kolme tärkeintä!
Valitse kolme tärkeintä!