Hattulan seurakunnan kesätyöpaikat

1. Hautausmaan kausityöntekijät

Haemme Hattulan seurakuntaan ulkotöistä kiinnostuneita ja työtä pelkäämättömiä kausityöntekijöitä.

Työ on monipuolista ulkoilmatyötä, jota tehdään kolmella eri seurakunnan hautausmaalla säästä riippumatta.

Työtehtäviin kuuluu mm. kasvien istutus ja kastelu, nurmikoiden leikkaus, haravointi ja hautojen kunnostus.

Työsuhteen kesto on n. 1-4 kk touko- ja syyskuun välillä. Viikottainen työaika on 38,75 t ja palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme hakijalta vähintään 17 vuoden ikää, innostusta ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön, positiivisuutta ja suomen kielen taitoa. Odotamme hienotunteista käytöstä ja valmiutta haudoilla vierailevien omaisten kohtaamiseen.

Arvostamme aikaisempaa alan kokemusta vastaavista töistä sekä käyttökokemusta puutarhakoneista (ruohonleikkuri, trimmeri).

Hae alla olevalla lomakkeella. Hakuaika päättyy 3.3.2019. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja: seurakuntapuutarhuri Kustaa Niini 045-6577 159 (kustaa.niini@evl.fi) tai talouspäällikkö Tia Kymäläinen 044-7474 307 (tia.kymalainen@evl.fi)

2. Pyhän Ristin kirkon oppaat

Haemme historiasta ja kirkkohistoriasta kiinnostuneita sekä asiakaspalveluhenkisiä kesäoppaita Hattulan Pyhän Ristin kirkolle.

Työtehtäviin kuuluu mm. kulttuurihistoriallisesti merkittävän Pyhän Ristin tiilikirkon esittely matkailijaryhmille sekä asiakas- ja myyntityö.

Työsuhteen kesto on 15.5.2019 – 18.8.2019. Viikottainen työaika on 28 t (ma-su) ja palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 17 vuoden ikää, hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä ulospäinsuuntautuneisuutta ja esiintymiskykyä. Muu kielitaito ja vastaavat aiemmat tehtävät katsotaan eduksi.

Lisätietoja: talouspäällikkö Tia Kymäläinen 044-7474 307 (tia.kymalainen@evl.fi).

3. Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelma

Hae kesäharjoittelupaikkaa tästä linkistä.

4. Leirikeskuksen emäntä

Haemme seurakunnan leirikeskukseen Tömäjärvelle kesätyöhön oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää leirikeskusemäntää.

Työajat ovat pääsääntöisesti klo 7.00 - 18.00 välisenä aikana, sisältäen myös viikonlopputöitä.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan valmistus ja tarjoilu sekä leirikeskuksen tilojen puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen.

Työsuhteen kesto on 27.5. – 7.7.2019 sekä lisäksi viikko heinäkuun lopulla. Työaika on järjestetty jaksotyöaikana, joka kolmen viikon ajanjaksona on 116,25 t (ma-su). Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa sekä keittiöalan koulutusta/kokemusta. Vastaavat aiemmat tehtävät katsotaan eduksi. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Hygieniapassi edellytetään.

Työhakemus

Tällä lomakkeella voit hakea seurakunnan avoimia työpaikkoja

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.