Tutustu työelämään ja tienaa (TTT)

Tutustu työelämään ja tienaa on Kirkon työmarkkinalaitoksen tukema kesäharjoittelujakso peruskoululaisille ja lukiolaisille, joilla ei ole aikaisempaa kirkon alan työkokemusta. Sen tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus tutustua työelämään käytännön työtehtävien kautta.

Vuonna 2019 kesäharjoitteluohjelman mukaisen työsuhteen kesto on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja palkka 350 euroa. Työaika on 6 tuntia päivässä.

Hattulan seurakunnassa kesäharjoittelupaikat sisältävät enimmäkseen reipasta ulkotyötä säällä kuin säällä, mutta myös perehdytystä muihin toimialan työtehtäviin.

Hakuaika kesäharjoitteluohjelmaan päättyy 17.3.2019. Ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Lisätietoja: talouspäällikkö Tia Kymäläinen 044-7474 307 (tia.kymalainen@evl.fi).

Hakemus
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.