Kaikille avoin kelloyhtye

Kuorokelloja voi tulla soittamaan, vaikkei aikaisempaa kokemusta soittamisesta olisikaan!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten.

Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei tarvita; myös pienet lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

Harjoitukset pidetään yleensä perjantaisin klo 15-16 Hattulan kirkossa, os. Kirkkotie 29. Myös uusia soittajia otetaan mielellään mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.