Kaikille avoin kelloyhtye on nyt tauolla!

Kaikille avoin kelloyhtye on peruttu sunnuntailta 5.4. Odotellaan suotuisampia aikoja. Kiitokset kaikille tähänastisille soittajille hyvästä yhteistyöstä!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten. Myös lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä. Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei myöskään tarvita. Kokoonnumme yleensä noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua. Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye on nyt tauolla

Harjoitukset on pidetty yleensä perjantaisin klo 16 Hattulan kirkossa, mutta nyt kelloyhtye on tauolla. Palataan asiaan, kun jatkosta on tietoa. Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068. Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme silloin soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä. Kiitokset kaikille tähänastisille soittajille hyvästä yhteistyöstä!