Uskonkysymysten pohdintaryhmä aikuisille

Punojanportti (Punojantie 3, Parola)

Ilmoittautuminen on päättynyt

Uskonkysymysten pohdintaryhmä aikuisille alkaen ti 3.10. klo 18. Pohditaan osallistujalähtöisesti uskoa, hengellisyyttä ja elämää kristittynä. Ryhmää ohjaa seurakuntalainen Nina Aitola. Tiedustelut ja ilmoittautuminen puh. 050 3691010 (iltaisin), n.aitola(ät)gmail.com.

Ryhmä kokoontuu syksystä 2017 alkaen kevääseen 2018 asti pääsääntöisesti joka toinen tiistai Parolassa. Ryhmä osallistuu yhdessä myös joihinkin jumalanpalveluksiin. Kokoontumisten aiheet määräytyvät ensimmäisellä kerralla kerättävien kysymysten pohjalta.

Suvaitsevaisuus ja osallistujien näkemysten kunnioittaminen ovat tärkeitä arvoja ryhmässä. Manipulointia tai painostamista ei sallita. Ryhmässä saa kyseenalaistaa asioita eikä valmiita vastauksia pyritä antamaan. Osallistujat voivat olla jo mukana seurakunnan toiminnassa tai vaikkapa kirkkoon kuulumattomia henkilöitä. Joku halua syventää uskoaan, toinen saattaa pohtia, uskooko ylipäätään mihinkään. Tulijalla ei siis tarvitse olla mitään uskonnollista vakaumusta. Ryhmään voi tulla vain kyselemään ja tutkailemaan asioita.

Huilis

Aikuisten raamattupiiri

Illansuussa sanan äärellä

Punojanportti (Punojantie 3, Parola)

Uskonkysymysten pohdintaryhmän aloitus

Osallistujien omista kysymyksistä liikkeelle lähtevä ryhmä kokoontuu 25.9.2018 alkaen noin kahdesti kuussa huhtikuuhun 2019 asti. Ryhmään voi ilmoittautua tähän ensimmäiseen kokoontumiseen asti.

Huilis

Aikuisten raamattupiiri