Messu ja kappalainen Jouni Salkon virkaanasettaminen

20. sunnuntai helluntaista

Kappalainen Jouni Salko asetetaan virkaan messussa, jonka johtaa lääninrovasti Tapani Vanhanen.  Pienryhmä Pyhän Ristin kuorosta laulaa.  Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon takaosassa.

Sunnuntain aihe: Usko ja epäusko

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Pyhän Ristin kirkko

messu

13. sunnuntai helluntaista, keskiaikaisia virsiä; Valteen-Salimäen diakoniapiirin 80-vuotisjuhla

Pyhän Ristin kirkko

messu ja uutispuuro

Elokuun viimeinen sunnuntai on tänä vuonna neljästoista sunnuntai helluntaista. Hattulan seurakunnan jumalanpalvelusta vietetään Pyhän Ristin kirkossa viimeisen kerran ennen talvea. Messun jälkeen siirrytään 150 metrin kävelymatkan päähän Hattula-Pirttiin uutispuurolle.

messu

15. sunnuntai helluntaista