Konsertti: Reformaatio 500 vuotta ja Suomi 100 vuotta

Jorma Hynninen (laulu), Ilpo Laspas (piano ja urut) sekä suurkuoro, jota johtaa Matti Oikarinen. Ohjelmassa suomalaista musiikkia, mm. Kuula, Sibelius ja Merikanto, sekä Viernen Juhlamessu sekakuorolle ja uruille. Ohjelmatuloja käytetään sekä oman seurakunnan diakoniatyön että Kirkon Ulkomaanavun kautta lasten hyväksi.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla. Konsertti järjestetään yhteistyössä Hattulan kunnan kanssa.

Konsertin alkupuoli esitetään kirkon etuosasta (Hynninen ja Laspas) ja loppuosa urkuparvelta (suurkuoro ja Laspas).

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kirkon viereen ei voi pysäköidä, koska siinä on pelastustie ja se on pidettävä vapaana paloautoja ym. varten. Kirkon pysäköintialue on Kirkkotien varressa.

Tervetuloa ja turvallista matkaa!