Messu Vuohiniemessä

Vuohiniemen rukoushuone (Puolivälintie 513, 14430 Vuohiniemi)

ehtoollisjumalanpalvelus tapaninpäivänä, toisena joulupäivänä

Toinen joulupäivä liittää Kristuksen syntymän juhlaan marttyyri Stefanoksen (suomalaisittain Tapanin) muistamisen.  Jumalan suuri joululahja ei kelpaa kaikille:  se herättää myös vastarintaa, halveksuntaa ja vihaa.  Messuun kokoontuneena seurakuntana saamme kuitenkin ottaa vastaan Jumalan lahjan ja viettää joulua.

Vuohiniemen rukoushuone on 80 vuotta vanha paikallisen yhdistyksen omistama tila, jossa kokoonnutaan ev.-lut. seurakunnan jumalanpalvelukseen muutamia kertoja vuodessa.  Tapaninpäivänä Hattulan kirkossa ei ole jumalanpalvelusta, vaan kokoonnumme messuun Vuohiniemessä  tervetuloa kauempaakin!  Liturgina ja saarnaajana on Hattulan kappalainen Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

Pyhän Ristin kirkko

messu

13. sunnuntai helluntaista, keskiaikaisia virsiä; Valteen-Salimäen diakoniapiirin 80-vuotisjuhla

Pyhän Ristin kirkko

messu ja uutispuuro

Elokuun viimeinen sunnuntai on tänä vuonna neljästoista sunnuntai helluntaista. Hattulan seurakunnan jumalanpalvelusta vietetään Pyhän Ristin kirkossa viimeisen kerran ennen talvea. Messun jälkeen siirrytään 150 metrin kävelymatkan päähän Hattula-Pirttiin uutispuurolle.

messu