Päivämusiikki

Kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon urkuja ja pastori Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän rippikoulupassiinsa. Halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen.

Päivämusiikissa kanttori Elina Remes soittaa Hattulan kirkon uruilla mm. Sibeliuksen, Kuulan, Bachin ja Vivaldin musiikkia ja kappalainen Jouni Salko lukee rukousmietiskelyjä.

Rippikoululaiset saavat päivämusiikista rippikoulupassiinsa merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Kirkkoon on vapaa pääsy ja halutessaan voi antaa lahjan Yhteisvastuukeräykseen.

Kirjaston aula, os. Kauppatie 3, 13720 Parola

Lauletaan yhdessä Kansanlaulukirkon lauluja

Tuttuja kansansävelmiä uusin sanoin

Punojanportti, pohjakerros, Punojantie 3

Eloisat-laulukerho kaikenikäisille

Lauletaan yhdessä mm. Kansanlaulukirkon lauluja, tuttuja hengellisiä lauluja ja virsiä.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.