Kristittyjen ykseyden rukousviikon ilta

ke 24.1. kello 18.00

Hattulan kirkko

Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään pohjoisella pallonpuoliskolla vuosittain 18.-25. tammikuuta. Keskiviikkoiltana kokoonnutaan laulamaan, rukoilemaan ja kuulemaan puheenvuoroja sekä iltateelle Hattulan kirkkoon. Tilaisuutta isännöi tällä kertaa Hattulan ev.-lut. seurakunta, ja sitä on järjestämässä myös Hattulan helluntaiseurakunta.

Kokoonnumme Hattulan kirkon kuoriin.  Laulamme yhdessä hengellisiä lauluja ja rukoilemme kristittyjä yhteisesti koskevien asioiden puolesta.  Tilaisuuden juontaa ev.-lut. seurakunnan kappalainen Jouni Salko, ja puheenvuoroja käyttävät diakoni Sari Airola ja helluntaiseurakunnan pastori Vilho Savolainen.

Tilaisuuden päätteeksi illanvietto jatkuu teetarjoilulla ja vapaamuotoisella yhdessäololla.  Tervetuloa!


kappalainen, tiedottaja
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista ja olen myös diakoniatyöntekijöiden tukena.  Lisäksi teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Taidan olla jo liian vanha, että minusta ehtisi tulla hämäläinen, mutta hattulalainen minusta saattaa tulla, jos hattulalaiset minut joukkoonsa huolivat!