Messu neljäntenä paastonajan sunnuntaina

Jeesus sanoo olevansa elämän leipä. Yhdet vihastuvat, toiset ihastuvat. Tervetuloa messuun matkalla pääsiäiseen!

Neljättä paastonajan sunnuntaita eli "leipäsunnuntaita" vietetään kolme viikkoa ennen pääsiäistä -- ennen vanhaan Suomessa käytettiin nimitystä "puolipaastosunnuntai".  Hattulan seurakunnan messussa liturgina ja saarnaajana on Tiina Heino sekä kanttorina Elina Remes.

Pyhän Ristin kirkko

messu

13. sunnuntai helluntaista, keskiaikaisia virsiä; Valteen-Salimäen diakoniapiirin 80-vuotisjuhla

Pyhän Ristin kirkko

messu ja uutispuuro

Elokuun viimeinen sunnuntai on tänä vuonna neljästoista sunnuntai helluntaista. Hattulan seurakunnan jumalanpalvelusta vietetään Pyhän Ristin kirkossa viimeisen kerran ennen talvea. Messun jälkeen siirrytään 150 metrin kävelymatkan päähän Hattula-Pirttiin uutispuurolle.

messu