Päivämusiikki

Päivämusiikki Hattulan kirkko

Elina Remes soittaa urkuja ja Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuu-keräykselle.

Kanttori Elina Remes soittaa urkuja ja tohtori Miikka Anttila puhuu musiikin teologiasta. Päivämusiikkiin on vapaa pääsy ja käsiohjelma on ilmainen. Kolehtiin voi halutessaan antaa lahjan Yhteisvastuu-keräykselle.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan keskiaikaisia virsiä

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Harjoittelemme kesällä erityisesti keskiaikaisia virsiä.

Pyhän Ristin kirkko

Konsertti

Missa Papae Marcelli - Palestrinaa ja kontrabassoimprovisointia: Lauluyhtye Versio ja kontrabasisti Ahti Lassila.