Messu ja isosten siunaaminen

"Kaksi tavallista kättä Jeesus työhön lähettää, niin paljon tekemättä ilman niitä täällä jää."

Jumalanpalveluksen alkamisaika Hattulan kirkossa on tänä sunnuntaina poikkeuksellinen:  neljältä iltapäivällä.  Messussa siunataan tehtäviinsä nuoret, jotka toimivat isosina.  Messun jälkeen tarjotaan kirkkokahvit.

Seurakunnan työntekijöistä ovat palvelusvuorossa pastori Tiina Heino, kanttori Elina Remes, suntio Alpi Suominen sekä nuorisotyönohjaajat Salla Yrjälä, Carita Rosberg ja Tapu Sirkka.  Tilaisuus on kaikille avoin yleinen jumalanpalvelus; tervetuloa!

Pyhän Ristin kirkko

messu ja uutispuuro

Elokuun viimeinen sunnuntai on tänä vuonna neljästoista sunnuntai helluntaista. Hattulan seurakunnan jumalanpalvelusta vietetään Pyhän Ristin kirkossa viimeisen kerran ennen talvea. Messun jälkeen siirrytään 150 metrin kävelymatkan päähän Hattula-Pirttiin uutispuurolle.

messu

messu