perhemessu

su 29.4. kello 10.00

perhemessu Hattulan kirkko

Lapset ja lapsenmieliset Jeesuksen kaverit koolla samalla, kun joukkoon otetaan yksi lisää

Neljäntenä sunnuntaina pääsiäisestä Hattulan kirkossa on kaikille avoin messu, jonka toteutuksessa huomioidaan erityisesti lapsiperheet.  Mukana ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät Heidi Mikkola, Johanna Pennanen ja Heidi Rossi sekä harjoittelija Henrietta Aitto-oja.  Papin tehtävissä toimivat Miikka Anttila ja Jouni Salko sekä kanttorina Siiri Mäenpää.

Tässä perhemessussa toimitetaan pyhä kaste:  ihan oikea vauva kastetaan ihan oikeasti Kristuksen kirkon ja Hattulan seurakunnan jäseneksi.  Kaste tapahtuu saarnan jälkeen, ja sen aikaa kaikki ovat kirkossa omilla paikoillaan, mutta muuten tämän perhemessun aikana saa myös hiippailla eri puolilla kirkkosalia katsomassa, mitä kaikkea sivualttareilta löytyy.

Aina kun kirkossa vietetään ehtoollista, kastetut lapset voivat tulla aikuisen kanssa vastaanottamaan joko ehtoollisen tai siunauksen.  Aikuisen on hyvä puhua tästä lapsen kanssa jo ennen messua ja kertoa sitten ehtoollisleivän jakajalle, saako lapsi ehtoollisen vai siunauksen.

Jeesus sanoo opetuslapsilleen:  "En sano teitä enää palvelijoiksi...  Minä sanon teitä ystävikseni.  ...Tämän käskyn minä teille annan:  rakastakaa toisianne." (Joh. 15: 15, 17)


seurakuntapastori (virkavapaalla)
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

virkavapaalla 1.9.‒31.12.2018

vastaava lastenohjaaja
Parolantie 37
13720 Parola

Päiväkerhoihin ja perhekerhoihin ilmoittautumiset

Katso myös

su 23.9. klo 10.00

Hattulan kirkko

messu

18. sunnuntai helluntaista; rippikouluun ilmoittautuminen
su 30.9. klo 10.00

Hattulan kirkko

perhemessu

mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) perhejumalanpalvelus, jossa myös vietetään ehtoollista
su 7.10. klo 10.00

Hattulan kirkko

messu

20. sunnuntai helluntaista; vanhusten viikon avaaminen